Social Media

Dagelijks besteden wij veel aandacht aan Social Media en onze internetmarketing. Door middel van de juiste zoekmachinemarketing achter onze websites zijn wij online eenvoudig te vinden via Google.

Allure Executive Search heeft een marketing- en recruitmentafdeling die dagelijks online vacatures plaatst, sites optimaliseert en netwerkt via Facebook, Linkedin en Twitter. Door zoekmachinemarketing, veel interactie en het toepassen van onze SEO kennis bij vacatureteksten zorgen we voor een hoge ranking die up-to-date is.

Eenvoudig en effectief, blijf in contact met Allure Executive Search via Facebook. Wekelijks posten wij nieuwe vacatures, zijn wij informatief en ontmoeten wij elkaar via dit openbare platform.

Voor professionals het perfecte platform. Onze recruiters zijn zeer actief op Linkedin, zoeken en vinden regelmatig de juiste match. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, zorg voor een goed profiel!

Via de Interactief Groep posten wij alle nieuwe vacatures. Volg ons op twitter en ontvang ook via deze weg de laatst nieuwe vacatures op je smartphone, tablet of computer.