Veelgestelde vragen

Het algemene nummer is 010 447 90 65. Onze kantooruren zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 17.30 uur. Buiten kantooruren zijn wij mobiel te bereiken via onze medewerkers. Zie hiervoor de pagina ‘Ons team’. Deze nummers zijn bestemd voor calamiteiten of spoedaanvragen buiten kantooruren.

Allure Executive Search is gevestigd op bedrijventerrein Oudeland in Lansingerland. (Lansingerland is de verzamelnaam voor Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk). De navigatie heeft soms moeite om de Morsestraat te vinden daar het een redelijk nieuw terrein is. Het beste navigeert u dan op de Celsiusstraat 20 te Berkel en Rodenrijs. Vanuit daar steekt u over naar bedrijventerrein Oudeland. Met het openbaar vervoer zijn er diverse mogelijkheden met de bus en de metro. Kijk hiervoor op www.ov9292.nl zodat u exact de tijden en actuele mogelijkheden kunt bekijken.

Omdat wij een Internationale organisatie zijn spreken onze medewerkers verschillende talen. Probleemloos kunnen wij communiceren in Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Pools. Wil u communiceren in een andere taal? Wij zorgen voor de juiste tolk.

De Interactief Groep is zeer breed, met labels van o.a. Allure Executive Search, Allure HR Solutions, Interactief Productie & Techniek en Interactief Food & Logistiek kunnen wij veel vacatures aanbieden en hebben wij op verschillende niveaus medewerkers. Van Lbo, Mbo, Hbo en WO opgeleide medewerkers en specialisten tot vakbekwame professionals. De branches waarin wij personeel aanbieden zijn: Food & Non-Food, Agrarisch, Distributie, Schoonmaak, Administratie, Technisch, Productie, Financieel, Boekhoudkundig en Logistiek. Tevens bieden wij tijdelijke, vaste, fulltime en parttime functies aan.

Onze deur staat altijd voor iedereen open, maar om de juiste aandacht te kunnen geven en op de juiste wijze kennis te kunnen maken plannen wij graag voldoende tijd in. Daarom hebben we graag dat je van tevoren een afspraak maakt met één van onze medewerkers. Dit kan via ons contactformulier of door even te bellen: 010 - 447 90 65. Ben je dus toevallig in de buurt en wil je spontaan langskomen? Bel dan ook even om te checken of we er voor je kunnen zijn.

Allure Executive Search is op vele manieren bereikbaar, afhankelijk van jouw vraag, mogelijkheden en de urgentie. Naast ons algemene telefoonnummer, fax en contactformulier, zijn onze medewerkers ook direct bereikbaar via mobiel en email. Ook zijn we bereikbaar via diverse Social Media. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Kijk voor onze contactgegevens op adresgegevens en openingstijden.

De Interactief Groep en haar partners zijn gezamenlijk gevestigd in Berkel en Rodenrijs, waar wij een solide combinatie van gespecialiseerde HR ondernemingen onder één dak vormen. Heel praktisch en met korte lijnen tussen de medewerkers, zodat wij snel en accuraat onze flexmedewerkers, klanten en relaties kunnen helpen. Onze organisatie is goed gemobiliseerd, en vanuit onze vestiging bezoeken wij wekelijks onze medewerkers en relaties op werkvloeren door heel Nederland.

Ons kantoor heeft geen drempels en een praktische veilige lift naar alle etages. Ook is er een invalidetoilet aanwezig.

Voor ons zijn persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor een gesprek belangrijke middelen om onze werknemers en werkgevers goed te leren kennen. Niet alleen voor een 100% juiste match, maar ook om samen vooruit te kunnen kijken. Jouw toekomstige doelen zijn bepalend voor de stappen van nu.

Voor een correcte intake zijn een aantal zaken wettelijk verplicht. Dit betekent in ieder geval een geldig ID en een rijbewijs (indien in bezit). Buitenlandse medewerkers dienen ook een brief van de belastingdienst met daarop het sofinummer mee te nemen. Verder zijn een bank- en zorgpas vereist i.v.m. verificatie en veiligheid. Om het plaatje compleet te maken neem je ook nog een actueel CV, en eventueel kopieën mee van certificaten en/of bedrijfspassen.