Executive search

Exclusief zicht hebben op talent is ons onderscheidend vermogen om tot de juiste match te komen. Langdurig samenwerken en geen kortstondige relaties zorgen voor een vertrouwensband. Met een 100% focus op de kandidaat en de vacature zijn wij in staat om garanties te bieden. Wij werken voor diverse sectoren en specialisten waarbij wij de juiste combinatie maken van cultuur, persoonlijkheid, talent en ervaring. Ons team werkt discreet en gaat zeer vertrouwelijk om met kandidaten en opdrachtgevers.

Executive trainingen

Naast Executive Search bieden wij ook Executive Trainingen op het gebied van Management en Sales. Jarenlange ervaring zorgt voor een training op maat die aansluit op de wens van de opdrachtgever. Met de juiste training brengen wij inzicht en werken wij resultaatgericht.

Kennis en ervaring

Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide senior consultants die kennis en ervaring combineren met een vastberaden flair naar kandidaat en opdrachtgever. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de CV. Door verworven resultaten en een groot relatienetwerk hebben we de mogelijkheid een 100% match te garanderen.

Sectoren

Wij zijn actief op het gebied van Sales, Marketing- en Operationeel Management, Financials en Bedrijfsjuristen in de volgende branches: Zakelijke dienstverlening, Retail, Overheid, Zorg & Onderwijs en Industriële Organisaties.

Procedure

Onze werkwijze is helder. Wij hanteren een korte procedure en duidelijke communicatie tussen opdrachtgever en kandidaten. Wij onderzoeken de markt, en brengen door middel van gesprekken de vacature-wensen en -eisen zo duidelijk mogelijk in kaart om zo tot de juiste selectiecriteria te komen: Een profielschets die ervoor zorgt dat de opdrachtgever exact in kaart heeft waar de organisatie naar zoekt en Allure Executive Search dit vindt.

Voorstellen

Allure Executive Search bespreekt de wijze van selecteren voortijdig met de opdrachtgever. Er zijn geen grenzen in de vorm van werktijden. De selectieprocedure wordt een op een afgestemd. Ook dit is het voordeel van Executive Search, exclusiviteit en kwaliteit in service.

Samenwerking

Evalueren is leerzaam en daarom een belangrijk onderdeel van onze communicatie en samenwerking. Ook wanneer de kandidaat in dienst is getreden houdt Allure Executive Search contact. We bieden begeleiding of training waar nodig zodat de opdrachtgever 100% tevreden is. Dat is onze wijze van samenwerken.